2021

Maart

De uitslagen zijn opnieuw goed.
Jammer dat het verlossende bericht dit keer via de telefoon moest.
Ik kon wel kiezen voor een consult op de poli maar ze zijn al druk genoeg daar door alle corona maatregelen. Blogbericht:

Tijd voor de jaarlijkse controle


December

Einde van een saai jaar waarin Corona vaak roet in het eten gooide.
Mijn conditie was moeilijk op peil te houden door wat pijntjes en die rare vermoeidheid die alleen maar toe lijkt te nemen. Het bleef voornamelijk bij zwemmen, figuurlijk gezien mijn reddingsboei en zeker geen straf. En natuurlijk Tessa, onze Jack Russel. Die houdt je wel in beweging 🙂

Eind van deze maand: helaas weer een lock down, het zwembad is weer dicht.

Ik post mijn Nieuwjaarswens pas op de tweede dag van 2022.

2022: Zie mijn blog

Google language translation»